top of page
Napisi (3).png

Od kar sama delam na sebi in vstopam globje v svojo podzavest in tudi globalno zavedanje, imam željo odpreti oči večji populaciji. Velika večina prebivalstva, živečih v nadstandarnih pogojih materialnih dobrin, vedno bolj čuti pomankanje notranjih vrednot. To je tematika, ki je tudi generacijskega pomena.

Menim, da že s tem, ko si začnemo postavljati prava vprašanja naredimo prvi korak k večjemu zavedanju samega sebe in s tem doprinesemo v skupno dobrobit vseh. S tem, ko delamo na sebi spravljamo svojo vibracijo na višjo raven, kar doprinese do globalno višje vibracije.

Joga nam je lahko vodnica k temu. Hatha joga je samo “fancy” beseda za upravljanje lastne energije. In moja vizija je, da bi se ponovno bolj zbližali z lastno energijo, lastno močjo in jo izkoristili v dobro sebe. Skozi tehnike Hatha Tantra Joge je vse to zelo, zelo dostopno.

 

Želim si svet, kjer bi se ljudi zavedali svoje moči in jo izkoriščali za krepitev moralnih vrednot, svet kjer ne dvomimo vase in se po drugi strani tudi ne poveličujemo, svet kjer si znamo postaviti prioritete, kjer se ne razdajamo in kjer je naš trud cenjen.

 

Menim, da je z malo samodiscipline vse to mogoče. VEM, da je! Jogiji so pred tisočimi leti za nas zastavili koncept, ki deluje. Na nas je, da se ga naučimo in naredimo spremembe!

Napisi (2).png
PHOTO_20210308_115038.jpg

Sem Ana Leskovšek. Svojo pot dela na sebi sem začela zelo nenačrtovano. Menim, da se v življenju nič ne zgodi naključno. Začela sem z meditacijo in šele nekaj let po tem vstopila globje, v čudoviti svet joge.

Ko sem bila na 3-letnem potovanju po JV Aziji, Avstraliji, Indiji in Novi Zelandiji, sem veliko časa posvečala duhovni rasti, spiritualnosti, astrologiji in spoznala, da joga združuje vse to v celoto. Joga je postala del mojega vsakdana. Ker sem živela v zelo odmaknjenih okoljih, sem večino časa vadila sama. Učila sem se iz knjig in potem prebrano nenehno ponavljala in prakticirala. Šele kasneje sem ugotovila, da je to tisti pravi način kako lahko res največ pridobiš od joge – najdeš vadbo, tehniko in jo nekaj časa ponavljaš, dokler lahko zaznaš učinke.

Joga mi je tudi pri vrnitvi v domači kraj Celje služila kot opornica, kot prostor kamor sem se lahko vrnila in vsakič našla ponovno stik s sabo. Ko sem začela poučevati, se mi je izpolnila srčna želja.

Nekaj mesecev po tem sem odpotovala v Indijo, kjer sem opravila 500-urni nadaljevalni certifikat za učitelja joge.

V življenju sem večni učenec, vedno iščem resnico, pri sebi in v svetu. Tudi kasneje, v službi v malo prodaji, ta želja po resnici in globini v meni ni izpuhtela. Korona čas mi je dal ponoven uvid v svoje poslanstvo in v to, kar resnično delam in živim s srcem – predajati znanje o jogi.

Svoje znanje sem poglobila na učiteljskem tečaju o tradicionalni Hatha Tantra Jogi, z učitelji iz Balija. Skozi ta tečaj sem pridobila boljši vpogled v zmote in napačna prepričanja, ki sem se jih naučila v modernem jogijskem svetu in spremenila pogled na vadbo v celoti. Moja vizija poučevanja se je s tem popolnoma prelevila, postala sem goreča zagovornica tradicionalne joge. Ne samo zaradi vse znanosti, ki stoji za njo, ampak predvsem zaradi vseh pozitivnih učinkov, ki jih takšen pristop joge ima na življenje.

IMG-20180902-WA0069_edited_edited.jpg
My vision
Gallery
About me
Ana Leskovšek
Testimonials

V tvojih urah uživam, vsako uro bolj in bolj. Pogosto se najdem v tvojih uvodnih besedah. Nemalokrat se zgodi, da nagovarjaš moje misli in dogodke tistega tedna. Asane predstaviš natančno, da ti zlahka sledim. Uživam v temi, ki jo pripraviš. Hvala za tvojo energijo.

Klara

bottom of page